Duinrell bouwt Sky Fly

De directie van Vakantie- en attractiepark Duinrell heeft de vergunning aangevraagd voor een nieuw te bouwen attractie. Deze wordt een Sky Fly attractie van de Duitse bouwer Gerstlauer en is geschikt voor zowel jong als oud.

Wanneer je eenmaal in één van de twaalf stoeltjes hebt plaatsgenomen, start de vlucht. Je vliegt naar een hoogte van maximaal 22 meter. Door de interactieve persoonlijke bediening wordt de rit zo spannend als je zelf wil.

De Sky Fly wordt gebouwd in de omgeving van de Mad Mill en wordt bij aanvang van het seizoen 2016 in gebruik genomen. Rekening houdend met de in gang gezette wettelijke procedures is al begonnen met de voorbereiding van de thematisering van de attractie.

Naar verwachting kunnen de werkzaamheden na afloop van het attractieparkseizoen 2015 aanvangen.

Ook Holiday Park opende dit jaar een soortgelijke attractie.