Toverland heeft de grootste douche van Nederland

Met uitschieters naar 37 C° belooft het volgens de weersvoorspellingen een tropisch warme week te worden in Toverland. De waterattracties Djengu River en Backstroke zijn uiteraard populair met dit weer, maar er is meer verkoeling te vinden in het park zoals de ‘Grootste douche van Nederland’.

Grootste douche van Nederland
Speciaal vanwege het warme weer, wordt de grote waterval bij Djengu River omgetoverd tot de ‘Grootste douche van Nederland’. Stap onder de waterval en voel het verkwikkende water. Dit en nog meer acties, zoals extra schaduwpunten, worden komende week ondernomen om de bezoekers te voorzien van zoveel mogelijk verkoeling.

Waterpret
Uiteraard bieden de waterattracties Djengu River en Backstroke de nodige verkoeling. Stap in de wildwaterexpeditie Djengu River, waar de ondeugende Dwervels je een nat pak proberen te bezorgen. Zoek je meer verkoelende spanning in de hoogte? Waag dan een ritje in de boomstammen-wildwaterbaan Backstroke met een splash vanaf 15 meter hoogte.
Waterpret is te vinden rondom de magische fontein Katara. Ontwijk de waterstralen en probeer droog de overkant te halen. Het zomerse Katara Plaza terras doet zich met deze temperaturen nog tropischer aan.