Walibi Holland organiseert megawatergevecht

Aankomende donderdag en vrijdag organiseert Walibi Holland de Cooldown Splash Party! De temperaturen lopen de komende dagen in Biddinghuizen op tot wel 34 graden. Daarom heeft de organisatie van Walibi Holland besloten om voor extra verkoeling te zorgen tijdens een megawatergevecht!

Bij het hoofdpodium, voor het reuzenrad, gaan om 12:00 uur en 13:00 uur vier enorme waterexplosies de lucht in! Daarnaast zijn er waterpistolen beschikbaar, maar gasten mogen ook hun eigen waterpistool meenemen. Tevens zorgen megasproeiers voor heerlijke verkoeling. Mochten gasten na het watergevecht nog niet voldoende afgekoeld zijn, dan zorgen de waterattracties van Walibi Holland uiteraard nog de hele dag voor extra verkoeling.

Deelname aan het watergevecht is gratis.

Tickets voor Walibi Holland zijn verkrijgbaar vanaf €27,50 via www.walibi.nl.

Locatie: Walibi Holland, Spijkweg 30, Biddinghuizen

Datum: 2 en 3 juli 2015

Tijd: 12.00 uur & 13.00 uur

Info: www.facebook.com/walibiholland

Instagram: @walibihollandofficial

Kosten watergevecht: gratis