Fotoalbum: Aquatopia

Aquatopia, hét aquarium van Antwerpen, recht tegenover het Centraal Station, stelt deze zomer “12 tinten grijs” voor aan zijn bezoekers: 12 verschillende haaiensoorten, van 75 cm tot 3 meter!
Haaien zijn niet altijd zo groot en bloeddorstig als we meestal denken, integendeel. Met zijn “12 tinten grijs” wil Aquatopia hier verandering in brengen en mensen laten zien dat haaien ook klein en schattig zijn én vooral dat ze beschermd moeten worden omdat ze levensnoodzakelijk zijn voor het behoud van alle leven in zee. In Aquatopia zie je het grootste haaienaquarium van België (meer dan 370.000 liter water!).

Als extraatje verwelkomde Aquatopia begin juli twee nieuwe grijze rifhaaien. Onze reporter Benny was aanwezig toen de haaien arriveerden en in het aquarium geplaatst werden en bracht heel wat foto’s mee.