Apenheul langer open deze zomer

Wie deze zomer een bezoek aan Apenheul brengt, kan daar extra lang van genieten. Van 18 juli t/m 23 augustus is het dierenpark open van 9.30 tot 18.30 uur.

Voor vroege vogels en laatkomers

De echte vroege vogels kunnen zien hoe de apen rustig aan hun dag beginnen. Zij genieten van de rust in het park en bezoeken de dieren als eerste. Laatkomers hoeven ook niets te missen: dagelijks vinden er extra (voeder)presentaties plaats. Wie Apenheul na 14.30 uur bezoekt krijgt bovendien € 3,50 extra korting op zijn entreekaartje. Kaartjes voor kinderen van 3 t/m 12 jaar zijn nog voordeliger. In juli en augustus kosten deze slechts € 10,-.

Onbeperkt pizza eten

Voor bezoekers die na zo’n lange dag trek hebben gekregen, biedt Apenheul uitkomst. Iedereen kan gebruikmaken van het speciale pizza-arrangement. Voor € 32,- krijgen bezoekers toegang tot Apenheul én kunnen zij na afloop onbeperkt pizza’s eten. Kinderen betalen € 16,50. Het pizza-arrangement is te boeken van 18 juli t/m 16 augustus 2015. Voor wie al een kaartje heeft en voor seizoenkaarthouders is het pizza-arrangement ook los te boeken.

Voor meer informatie en kaartjes met korting ga je naar www.apenheul.nl