Fotoalbum: De Zonnegloed

De Zonnegloed is niet zomaar een dierenpark.  Haar populatie aan dieren is hoofdzakelijk opgebouwd met wilde dieren die niet meer terug in de natuur kunnen.  Ze komen uit diverse Europese opvangcentra.  We bieden ze een warme thuis aan voor de rest van hun leven.

Een plaats waar dieren deze kansen krijgen, noemt een Sanctuary.  Dit betekent een veilig nest, een warme thuis.  Vandaar de naam De Zonnegloed.  In Europa is De Zonnegloed hierin uniek.  Met uw bezoek beleef je niet alleen een leuke een leerzame dag, maar steun je ook de werking van De Zonnegloed vzw in haar werk om dieren te redden.

De Zonnegloed is meer dan alleen leuke dieren.  Hier kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de speeltuintjes.  De vele doe-dingetjes gelinkt aan de dieren van het park laten kinderen, bewegen, fantaseren, lachen en ontdekken.

Benny trok naar het park en bracht heel wat prachtige foto’s mee.