Jan Smit onthult ster op Story Walk of Fame

Er werd opnieuw een ster onthuld op de Story Walk of Fame vlak bij het Plopsa Theater. Deze keer viel de eer te beurt aan niemand minder dan de populaire Jan Smit.

De zanger verwierf niet alleen naam en faam in zijn thuisland Nederland, maar ook in België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk met hits als ‘Ik zing dit lied alleen voor jou’, ‘Als je lacht’ en ‘Jij & ik’. Daarnaast is Jan Smit bekend als televisiepresentator en acteur. Net omwille van zijn veelzijdige en langdurige carrière in binnen- en buitenland, wordt een eervolle vermelding aan hem opgedragen in de vorm van een sterlegging. “Ik kom vaak in Plopsaland en ik kan straks aan mijn eigen kroost laten zien dat papa er een eigen ster heeft.”, verkondigt Jan Smit enthousiast. “Dit zijn de mooie dingen die je als artiest, mens en kindervriend enorm veel vreugde schenken”.

Jan Smit is de eerste mannelijke Nederlander die een ster krijgt op de boulevard nabij het Plopsa Theater. Josje Huisman van de meidengroep K3 ging hem voor als eerste artiest met een Nederlandse nationaliteit. “We hebben de eer gehad reeds tal van klinkende namen te mogen ontvangen in onze theaterzaal.”, zegt Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne, trots. “Zo ontvingen we in het verleden reeds Clouseau, Will Tura en Rob de Nijs. Deze zomervakantie staat de Samson & Gert Zomershow op het programma als extraatje voor de bezoekers van Plopsaland De Panne. Daarnaast hebben we een mooi najaar in het vooruitzicht met concerten van De Romeo’s en Arno en een voorstelling van de hitkomedie ‘Een perfect huwelijk’.”

Aansluitend trad Jan Smit op in het Plopsa Theater tijdens de sterrenparade van de Ment TV Vlaamse Top 10. De hele avond entertainden meer dan 30 artiesten uit binnen- en buitenland het enthousiaste publiek. Onder andere Nicole & Hugo, Dennie Christian, Sasha & Davy, Paul Severs en Lisa del Bo waren van de partij.