Belantis opent nieuwe achtbaan op 4 juli

Belantis gelegen in het Duitse Leipzig is een jong pretpark dat elk jaar een investering doorvoert in het park. Sinds dit jaar staat het park onder leiding van een nieuwe directeur die in een interview vertelde opnieuw de nadruk te willen leggen op totaalbeleving. Dit wil hij bereiken door beter entertainment, langere openingstijden en meer evenementen. Ook het aankleden van attracties lijkt hoog op zijn lijstje te staan.

Enkele weken geleden kondigde het park aan dat ze zullen investeren in een nieuwe achtbaan genaamd “Cobra des Amun Ra“, de baan zal gebouwd worden door de Duitse constructeur Gerstlauer. Diezelfde constructeur stond eerder al in voor de bouw van de drie andere achtbanen in het park.

Belantis maakte via haar sociale mediakanalen bekend dat de nieuwe aanwist zal openen op zaterdag 4 juli.

Cobra Des Amun Ra zal met een lengte van 360 meter en een topsnelheid van 50 km/u vergelijkbaar worden met Dragon Fly in Duinrell.