Nieuw zwembad en waterglijbanen voor Parc du Bocasse

Het Franse Parc du Bocasse gaat een nieuwe waterspeelplaats en waterglijbanen openen. Eerder kwam het park al naar buiten met een nieuwe 4D-film.

Parc du Bocasse zal hun oude zwembad en waterglijbanen afbreken. Deze moeten plaats maken voor een nieuwe en moderne waterspeelplaats en waterglijbanen, die komen te liggen in de nieuwe zone “Splash City”. De nieuwe attractie wordt gebouwd door het bedrijf White Water.

 

Buiten Splash City pakt het park ook uit met een nieuwe 4D-film. De nieuwe film is de internationale versie van “The Secret of Balthasar Castle” (vrij vertaald: “Het geheim van het Kasteel van Balthasar”). Deze 4D-film is gemaakt door het Duitse pretpark Europa-Park en ging voor het eerst in première in 2011 in het park zelf. Vanaf dit jaar is de film niet meer te zien in Europa-Park en kunnen andere parken de 4D-film kopen.

 

Buiten de nieuwigheden heeft het park nog verschillende werken uitgevoerd. Zo is er gewerkt aan de infrastructuur bij de ingang van het park en zijn de picknickplaatsen vernieuwd. Daarnaast zijn er ook nieuwe voetpaden aangelegd en zijn lasers toegevoegd bij Aquatic Symphony.

In het park staan 2 achtbanen. Een Junior Coaster van L&T Systems en een mijntrein van Soquet. Verder is er nog een Disk’o coaster, spinning raft, piratenschip, vrije val toren en een heleboel kinder- en familieattracties te vinden. Het park telt in totaal 38 attracties.

Bron: Parcplaza.net