Voyage to the Iron Reef geopend in Knott’s Berry Farm

De Cedar Fair groep heeft in Knott’s Berry Farm hun tweede dark ride “Voyage to the Iron Reef” geopend. 

De Cedar Fair groep staat voornamelijk bekend om hun achtbanen, maar met deze dark ride willen ze de families een leuke beleving bezorgen. De attractie is gebouwd op de plaats van de vroegere “Knott’s Beary Tales” en “Kingdom of the Dinosaurs”. Deze dark rides hadden veel thematisatie, maar geen interactiviteit. De nieuwe attractie heeft dit wel, wat de beleving een stuk interessanter maakt.

Bezoekers gaan in de nieuwe attractie met een onderzeeër in het diepe water om de Kraken Queen en haar leger te verslaan. Kraken Queen en haar leger willen het park vernietigen, dit moeten de bezoekers verhinderen.

Het verhaal wordt uitgebreid verteld, maar het verveelt niet en wordt met goede commentaren onthaald. Door de interactiviteit en het scoren van de punten, worden de bezoekers geprikkeld om de attractie nog eens opnieuw te doen. Misschien kunnen ze deze keer wel hun vrienden verslaan, of worden ze opnieuw de winnaar.

Voyage to the Iron Reef gebruikt zeer veel HD schermen, maar de bezoekers zijn zeer verrast om zoveel extra effecten te zien tijdens het avontuur. De combinatie tussen de schermen en de extra speciale effecten, maakt de attractie zeer leuk.

Hieronder kan je de onride van de attractie bekijken:

Zonder de 3D-bril is het zicht natuurlijk wel wazig, maar je krijgt toch al een idee. De dark ride is een grote verbetering ten opzichte van de “Mountain Guardian” die eerder opende in Canada’s Wonderland.

Bron: newsplusnotes.blogspot.be