Fien & Teun te zien bij Julianatoren

Het liefste boertje en boerinnetje bekend van TV

Van 18 mei tot 30 juni zijn Fien & Teun vier keer per dag te zien in hun eigen show bij de Julianatoren! Tijdens hun vrolijke, 20 minuten durende voorstelling zingen Fien en Teun vrolijke liedjes over het leven op de boerderij. Natuurlijk leren ze de kinderen ook veel over dieren en gezond eten en beleven ze leuke avonturen. De show is bij de toegangsprijs tot het pretpark inbegrepen en natuurlijk mogen de kinderen na afloop met Fien & Teun op de foto!

Oma’s Verjaardag
Fien & Teun zijn het liefste boertje & boerinnetje ter wereld. Ze wonen op een boerderij en spelen elke dag met de dieren, werken in hun eigen groentetuin en maken een hoop plezier op en rond de boerderij. Als zij in hun brievenbus een kaartje ontvangen met een uitnodiging voor Oma’s verjaardag, komen Fien & Teun erachter dat ze nog een hoop moeten voorbereiden voor het feest. Samen met de kinderen in de zaal verzinnen zij een mooi cadeau voor Oma, leert Teun zijn naam schrijven op een echte verjaardagskaart en gaan ze op zoek naar een vrolijk lied dat zij kunnen zingen op het verjaardagsfeest.

Spelen en leren
Met Fien & Teun leren kinderen spelenderwijs meer over dieren, gezond eten en het leven op de boerderij. De karakters zijn zo vorm gegeven dat zowel jongens als meisjes zich erin kunnen herkennen en licht educatieve elementen worden ondersteund door humor, waardoor ze aansprekend zijn voor de jonge doelgroep.

Fien & Teun is van 18 mei tot en met 30 juni te zien in de Julianatoren. De show is bij de toegangsprijs tot het pretpark inbegrepen.