62.000 bezoekers voor Plopsa parken

Afgelopen weekend vonden maar liefst 49% meer bezoekers hun weg naar één van de Belgische Plopsa-parken ten opzichte van het hemelvaartweekend vorig jaar.

Dit weekend genoten meer dan 62.000 bezoekers van een dagje plezier in één van de Belgische Plopsa-parken. Plopsa Indoor Hasselt deed het uitermate goed met een stijging van 52,5% in vergelijking met vorig jaar. “Tijdens een verlengd weekend maken mensen sneller de tijd vrij voor een leuk dagje uit. Daarnaast hebben we dit mooie percentage mede te danken aan de slechte weersvoorspellingen.”, zegt Carmine Frisenda, Operations Coördinator in Plopsa Indoor Hasselt.

Desondanks kon eveneens Plopsaland De Panne een stijgend bezoekerspercentage van 25% noteren. “Ook bij slechter weer vindt men de weg naar onze parken.”, beaamt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Plopsaland De Panne evolueert steeds meer naar een all-weather bestemming. Zo kunnen onze bezoekers steeds terecht in de indoorzone Mayaland dat plaats biedt aan tal van leuke indoorattracties. Daarnaast is er ook nog het overdekte Plopsa Theater waar men meermaals per dag kan genieten van een spectaculaire liveshow. Tenslotte vonden het voorbije weekend ook nog de Ketnet Fandagen plaats in Plopsaland De Panne. Dergelijke evenementen zijn steeds echte publiekstrekkers.”

Tijdens de Ketnet Fandagen konden bezoekers genieten van een spetterende liveshow van Prinsessia en de stoere Ghost Rockers in het Plopsa Theater. Bovendien vond er dagelijks een Meet & Greet plaats met de helden van ROX én gaf de jarige KetnetBand een knallend optreden op de Kiosk.

Ook de andere Plopsa-parken scoorden uitermate goed tijdens het Hemelvaartweekend. Maar liefst 8.500 mensen namen een duik in het gethematiseerde waterpark Plopsaqua De Panne. In Plopsa Coo ontving men 28% meer bezoekers in vergelijking met vorig jaar.