Unieke achtbaan voor Schwaben Park

Het Duitse pretpark Schwaben Park opent dit seizoen weer tal van nieuwigheden. Zo komt er een nieuw interactief autoritje en een oldtimerbaan naar het park. Verder wordt de logflume volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuw thema. Vandaag maakte het park de komst van een nieuwe achtbaan bekend.

 

Het Duitse park Schwaben Park opent in het aankomende seizoen een unieke achtbaan met Wilde Hilde. De achtbaan bevat gondels die aan de zijkant van de track bevestigd zitten, wat vrij uniek is, men gaat doorheen een parcours dat wat lijkt op een knikkerbaan. De zitjes schommelen hierbij heen en weer.

 

 

Deze unieke achtbaan werd ontwikkeld door het jonge Zwitserse bedrijf Ride Engineers Switzerland. Het wordt de eerste in haar soort en zal een hoogte krijgen van 25 meter. De berijders zullen per twee rug aan rug zitten, wat een totaal van vier passagiers per bakje maakt. Men zal de achtbaan kunnen betreden vanaf vier jaar. De rit zal anderhalve minuut duren en verlopen over een parcours van 100 meter.

 

Bron: Schwaben Park