Dennlys Parc investeert twee miljoen euro in nieuwe attractie

Dennlys Parc investeert opnieuw heel wat geld in een nieuwe attractie. Dit jaar opent het park een interactieve schiet attractie. Vorig jaar nog kreeg het park een volledig nieuwe inkom met nieuwe attracties en ook in 2015 kwamen er attracties bij.

 

Dennlys Parc opent dit jaar een interactieve attractie met Desperado 4D. Deze attractie is van het type 5DI GameBox en wordt gebouwd door het Belgische bedrijf Alterface. Dit type attractie zullen Bobbejaanlandfans zeker en vast herkennen, want ook Bobbejaanland had enkele jaren eenzelfde attractie met Desperado City.

Bij deze attractie nemen de bezoekers plaats op een paard en trekken hun pistool om de slechteriken in de film neer te knallen. Per raak schot worden punten geteld en de winnaar wordt op het scherm getoond.

De nieuwe attractie komt te liggen in het voormalige spook kasteel dat een Middeleeuwse stijl zal krijgen. De investering voor de attractie bedraagt 400000 €, maar door de grote veranderingen aan het gebouw wordt de totale investering twee miljoen euro.

Dit park is enorm aan het investeren, want in 2015 opende het al twee nieuwe attracties, waaronder een kleine achtbaan en in 2016 werd de volledige ingang onder handen genomen, ook in deze zone kwamen nieuwe attracties.

 

Bron en foto Dennlys Parc