Goudkoorts in Schwaben-Park

Schwaben-Park kondigde al enkele nieuwigheden aan voor dit jaar, zo opent het park een blacklight minigolf en een nieuwe schommelboot. Aan het lijstje nieuwigheden wordt nu een goudzoekersplaats toegevoegd.

 

Dit jaar zullen de bezoekers van Schwaben-Park een ware goudkoorts kunnen ervaren. Vanaf deze zomer opent de Gold Mine, een goudzoekersplaats, waar de bezoekers op zoek kunnen gaan naar goud. Wie de waardevolle goudklompjes kan vinden in de geheime waterbron, mag deze als souvenir mee naar huis nemen.

Gold Mine is maar een van de nieuwigheden dit jaar. Het park vervangt ook haar dertig jarige schommelboot door een nieuw exemplaar, gebouwd door Metallbau Emmeln. Verder komt er ook een Blacklight Minigolf.

Ook het parkrestaurant krijgt een grote make-over.

Bron en foto’s: Schwaben-Park