Bremer Osterwiese: 3 april 2020 – 19 april 2020

Van 3 april tot en met 19 april 2020 vindt opnieuw de Bremer Osterwiese plaats, let op: de kermis is gesloten op 10 april. Naar de kermis komen 22 attracties van het type grootvermaak, waaronder de Commander van Hansteinen en de Aeronaut van Hoefnagels.

 

Achtbaanfans kunnen dit jaar terecht op maar liefst drie rollercoasters. Het gaat om de Crazy Mouse van Janßen, de familieachtbaan Feuer & Eis van Barth-Kipp en de kinderachtbaan Tom der Tiger van Wegener.

 

De skyline zal gevormd worden met de 80 meter hoge Star Flyer Aeronaut van de Nederlandse exploitant Hoefnagels, maar ook het reuzenrad Jupiter van Barth-Kipp zal aanwezig zijn.

 

Thrillrides vinden we terug met de Musik Express Troika van Baier, de Break Dancer No.2 van Dreher en de Smashing Jump Voodoo Jumper van Schäfer. Verder zijn ook de Mondial shake Commander van Hanstein en de Happy Traveller van Gack-Winter present.

 

Meer interessante attracties vinden we terug met de KMG High Speed Karussell Hurricane van Heine, de Octopussy van Markmann en de Happy Sailor van Howey. Ook een aantal spookhuizen en fun houses zijn present. Wie wat verfrissing zoekt op deze eerste lente dagen kan terecht in de Piratenfluss, dit zijn de boomstammetjes van Heitmann-Schneider.

 

Attractielijst van het grootvermaak:

Crazy Mouse Janßen

Feuer + Eis Barth-Kipp

Tom der Tiger Wegener

Piratenfluss Heitmann-Schneider

 

Break Dancer No. 2 Dreher

Happy Traveller Gack-Winter

Commander Hanstein

Musik Express Baier

Happy Sailor Howey

Octopussy Markmann

Voodoo Jumper Schäfer

Hurricane Heine

Die Montgolfiere Finke-Zarnikau

Riesenrad “Jupiter” Barth-Kipp

Aeronaut Hoefnagels (NL)

Looping the Loop von Olnhausen

 

Atlantis Kutschenbauer

Krumm & Schiefbau Hartmann

Big Bamboo Hempen

Scary House Hansla

Autoscooter “Bee Bop Drive” Ahrend

Autoscooter “Top In” Robrahn-Böker

 

 

 

 

 

Bron: kirmesplaetze-2019.jimdofree