Taunus Wunderland verandert deze winter weer in een winterwonderland

Tot en met 14 januari 2024 kan je terecht in Taunus Wunderland voor Winterwonderland. Het park zit in deze periode in een winters jasje en zet vol in op de kerstsfeer. Zo is er een schaatsbaan, een wensboom en kan je natuurlijk op de foto met de kerstman.

 

Taunus Wunderland heeft de poorten weer geopend voor Winterwonderland. Nagenoeg alle attracties openen deze periode, het park straalt een kerstsfeer uit.

Tijdens deze winteropening vind je in het park heel wat extra activiteiten. Zo heeft het park een overdekte schaatspiste en er is natuurlijk een kerstmarkt waar je kunt genieten van allerlei lekkernijen en warme dranken.

Wie een wens heeft, kan deze op een papiertje invullen en hangen in de wensboom. Ook de kerstman is van de partij en uiteraard kan je met hem op de foto en deelt hij cadeautjes uit. Wanneer de kinderen zich amuseren met de kerstman kunnen de ouders zich ontspannen aan de kerstbar in de wintertent.

Het park is in deze periode geopend op 25 en 26 november, 2,3,9,10,16 en 17 december en dagelijks van 22 december tot 14 januari, met uitzondering van 24 december en dit van 11 tot 18 uur. 

 

Bron en foto: Taunus Wunderland