Fotoalbum: Erlebnispark Schloss Thurn 29-07-2023

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken er in juli op uit om pretparken en rodelbanen te bezoeken. Hiervoor reisden ze doorheen Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Polen en Slowakije. Het hoofddoel van de trip was de landbingo te scoren in Tsjechië, maar ook een bezoekje aan Freizeitpark Plohn, Wiener Prater en het Oostenrijkse Familypark waren zeker de belangrijkste stops.

 

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken tijdens hun zomertrip ook naar Erlebnispark Schloss Thurn. Dit park is gelegen in wat kasteeltuinen zijn en is dus bijzonder groen. Dat is meteen één van de charmes van dit park. In het park vind je heel wat attracties terug waaronder twee Butterfly attracties en de achtbaan Dinolino, waarop je ook gebruik kan maken van een VR bril.

Nog meer VR vind je bij de bijzondere botsauto’s. Op voorhand wist ik niet zo goed wat hiervan te verwachten, maar was enorm verrast hoe leuk dit bleek te zijn, een aanrader om zeker eens uit te proberen.

We maakten ook nog ritjes op de vrijevaltoren, schommelboot, de boomstammetjes en het autoritje en bekeken één van de leuke parkshows.