Aquatica Orlando opent nieuwe waterglijbaan in het voorjaar van 2024

Aquatica Orlando, het waterpark van SeaWorld Orlando, zal volgend jaar uitpakken met een grote nieuwe waterglijbaan, die je volledig zal meeslepen in het avontuur. Tassie’s Underwater Twist neemt je mee naar de Australische Shark Bay-zeegrasweide.

 

Tassie’s Underwater Twist wordt volgens het park een meeslepende waterglijbaanervaring als geen ander en neemt gasten mee naar de diepten van de oceaan, waar ze door een levendige onderwaterwereld vol met zeeleven glijden. De glijbaan wordt geleverd door WhiteWater West Industries, is 30 meter lang en beschikt over een superbowl-element waar rijders op een tweepersoonsbinnenband van kunnen genieten.

Wanneer de bezoekers de unieke kom van de glijbaan bereiken, begint de band rond het bassin te cirkelen en wordt hij omringd door weelderige zeegrasweiden, scholen kleurrijke vissen en zelfs af en toe een haai. Om de meeslepende ervaring te verbeteren, zal Tassie’s Underwater Twist een gesynchroniseerde videoweergave en een meeslepende soundtrack  krijgen.

De videoprojecties brengen de onderwaterwereld echt tot leven, terwijl de muziek een gevoel van verwondering en spanning oproept. Tassie’s Underwater Twist is niet enkel een spannende waterglijbaan, maar biedt ook een educatief kantje aan de bezoekers. Visuele componenten tijdens de rit zullen bezoekers informeren over het belang van zeegrasweiden en het zeeleven dat ervan afhankelijk is.

 

Bron en foto: Aquatica Orlando