Land Of Legends opent SpongeBob darkride

Het Turkse water en attractiepark Land Of Legends opent volgend jaar een Darkride die in het teken van SpongeBob staat. Het wordt de tweede in haar soort, want ook in Amerika, in Circus Las Vegas zal de eerste versie openen.

 

Tijdens de IAAPA beurs die dit jaar plaatsvond tekende het Turkse park Land Of Legends  een contract met Sally Dark Rides om een SpongeBob attractie te openen. Deze krijgt de naam SpongeBob’s Crazy Carnival Ride.

In SpongeBob’s Crazy Carnival Ride worden gasten door meneer Krabs uitgenodigd om zijn verzameling Midway Games in ride-through-stijl te komen spelen. Ondertussen helpen SpongeBob en zijn beste vriend Patrick de kermis door de kraampjes te bevoorraden. Wanneer ze per ongeluk de inhoud van een krat met Krabby Patty-ingrediënten erin stoppen, gooien de gasten plotseling tomaten, broodjes en pasteitjes naar de verschillende spellen. Dit trekt een ongewenste gast aan: meneer Krabs’ aartsvijand Plankton, die de geheime formule van de Krabby Patty probeert te stelen.

 

In totaal zal de attractie 15 verschillende scènes bevatten, met meerdere interactieve bestemmingen. Het bijzondere aan de attractie zijn meerdere geheime schuilplaatsen waar je bonuspunten kunt scoren. Als gevolg hiervan belooft Sally Dark Rides een hoge herhalingswaarde voor de bezoekers. SpongeBob’s Crazy Carnival Ride maakt gebruik van trackless voertuigen van ETF Ride Systems, het interactieve schietsysteem is afkomstig van Alterface .

 

 

Bron en foto’s: Sally Darkrides