In 2024 nemen dino’s hun intrek in Bobbejaanland

 

In het voorjaar van 2024 zullen de bezoekers van Bobbejaanland oog in oog komen te staan met dinosaurussen. Meer dan dertig exemplaren zullen te vinden zijn in de Arena, voor World of Dinos.

 

World of Dinos strijkt van 13 april tot 30 juni neer in het Plezantste land. In de Arena van het park zal je meer dan dertig imposante dinosaurussen kunnen ontdekken. Het park belooft dat het een leerzame ervaring zal worden voor het hele gezin, waarbij iedereen zijn innerlijke archeoloog naar boven kan halen. En bovenal is het gratis.

De expositie is ook bij slecht weer te bezoeken aangezien ze indoor is. Maar ook doorheen de rest van het park zullen dinosaurussporen te vinden zijn.

 

Scholen

Bobbejaanland wil op deze manier ook scholen naar het park lokken. Het park biedt namelijk speciale groepstarieven voor scholen aan. Verder organiseert men een lerarenweekend. Op zaterdag 13 en zondag 14 april kunnen zij op vertoon van hun lerarenkaart namelijk een gratis bezoekje brengen aan het park en de expositie. Ze kunnen daarnaast tot vier personen meenemen die toegang krijgen voor € 19,90 per persoon.

 

 

Bron en foto: Bobbejaanland