Fotoalbums: West-Amerika trip: Scandia Family Fun Center & California State Fair – Sacramento – juli 2023

In juli trokken Themeparkfreaks Laura, Lennert, Rik en Jonathan eropuit naar het westen van Amerika waar ze 3 weken lang zouden toeren door het land. We bezochten heel wat bijzondere plaatsen en we delen dan ook graag de foto’s van onze reis en delen kort onze belangrijkste ervaringen.

 

Scandia Family Fun Center

Scandia Family Fun Center is een zeer klein parkje met enkele attracties. Er staat hier onder andere een booster, bumper boats, een treintje, een glijbaan, een aantal carrousels, een kartbaan en een achtbaan. Voor die laatste kwamen we natuurlijk. Het betreft hier een zeer zeldzame E&F Miler wilde muis waarvan er slechts 1 gebouwd werd. Langs de buitenkant leek het een ramp te gaan worden, maar eenmaal je erin zat was het echt een fijne ervaring!

California State Fair – Sacramento

De California State Fair in Sacramento werd dit jaar gehouden van 14 juli tot en met 30 juli 2023. Er waren 5 rollercoasters aanwezig. In de Dragon Wagon mochten we helaas niet in. En één van de twee Wacky Worms hadden we eerder deze trip op de eerste kermis al gedaan. Dus bleven er 3 over voor ons. De andere twee waren de Fabbri spinning wilde muis Pole Position en de zyklon Ex-scream Machine Giant Roller Coaster.

Hoe meer van die Fabbri spinning wilde muizen ik doe, hoe slechter ik ze vind. Ze draaien ook werkelijk bijna nooit rond hun as. De karretjes zijn zo ontworpen dat zelfs als deze eenmaal beginnen te spinnen, het meteen weer gedaan is. Jammer toch. Geen idee waarom ze zo ontworpen worden.