Walygator Grand-Est organiseert twee Halloweennocturnes

Van 14 oktober tot 5 november staat het Franse pretpark Walygator Grand-Est weer in het teken van Halloween. Op de openingsdagen van het park kan je genieten van het nodige griezelplezier. Er zullen tijdens deze periode twee nocturnes plaatsvinden, waarbij het park geopend blijft na zonsondergang.

 

In Walygator Grand-Est zullen zombies en andere enge wezens de bezoekers weer de stuipen op het lijf jagen. Het park organiseert ook dit jaar weer een Halloweenevenement met twee nocturnes. 

 

Spookhuizen

Het park biedt twee spookhuizen aan. In Terror House schuilen om elke hoek kwaadaardige geesten en vreemde mysteries. In Terreur à l’Asile beleef je een avontuur dat niet aangeraden wordt voor de jonge bezoekers van het park. Voor dit laatste dient apart betaald te worden.

 

HET STRO-labyrint

Verdwaal in een spookachtige strodoolhof en beleef een onvergetelijke ervaring. In dit sinistere doolhof kunnen de bezoekers hun angsten tegenkomen.

 

Nocturnes

Op zaterdag 21 oktober kan je de unieke Halloweensfeer opsnuiven tot 20.30 uur. En alsof één avond nog niet genoeg is, duurt de tweede avond, dinsdag 31 oktober, tot 22.00 uur, met een groot vuurwerk om het evenement in stijl af te sluiten.

 

Bron en foto: Walygator Grand-Est