Fotoalbum: Dalmaland Aqua Park – september 2023

Dalmaland is het grootste pret- en waterpark van Kroatië, gelegen nabij Biograd in Dalmatië. Naast het attractiepark is er sinds juli 2023 ook een waterpark met zwembaden, glijbanen en waterspeeltuinen terug te vinden. Het waterpark kan eventueel apart bezocht worden en vice versa. Er zijn in totaal veertien waterattracties aanwezig. Zo is er bijvoorbeeld de Electric Loop Rocket-glijbaan. Hier raas je met snelheden tot 45 km/u doorheen. Er is ook de Bura Blast voor de sensatieliefhebbers (een glijbaan met een valluik) en zij die graag de uitdaging met elkaar aangaan kunnen in de Double Joy Slide meten wie de snelste glijder is. Bezoekers die liever wat komen ontspannen kunnen terecht in het No Prisha-zwembad met hydromassagestoelen en een -jawel- piratenbar (die helaas gesloten was tijdens ons bezoek). Themeparkfreaks Benjamin en Jonathan trokken alvast hun zwemshorts aan, ze maakten hun borst nat en ze brachten er de volgende foto’s mee.