Vanaf 13 oktober start het grootste Halloweenevenement van Beieren in Freizeit-Land Geiselwind

De dagen worden weer korter, de nachten langer, dat kan maar één ding betekenen: het is weer tijd voor de meest griezelige, maar mooie tijd van het jaar. In 2023 wordt Freizeit-Land Geiselwind ook een griezelland en nodigt het je uit voor het grootste Halloweenevenement van Beieren. Verheug je op een prachtig versierd park met ruim 5.000 pompoenen, balen stro en figuren tot wel 2 meter hoog. Ruim 120 attracties, 7 shows en 20 verschillende diersoorten in de kleine dierentuin zorgen voor volop actie, plezier en avontuur voor het hele gezin. Het Halloweenevenement vindt plaats van 13 oktober tot 5 november.

 

Halloweenplezier voor het hele gezin

Het Halloweenevenement van Freizeit-Land Geiselwind is er niet enkel voor volwassenen, ook gezinnen met kinderen komen bij het familie Halloween aan hun trekken. Dit door het prachtig versierde park met sfeervolle muziek, het schilderen van pompoenen en een speciaal kinderdoolhof.

Het is overigens de moeite waard om door het hele park je ogen open te houden, want iedere dag ligt er een gouden pompoen verstopt in het park. Wie hem vindt en naar de administratie brengt, krijgt een dagkaart voor het seizoen 2024.

 

Spooky Nights waarbij het park tot middernacht geopend is

Op de Spooky Nights die elke vrijdag en zaterdag en vanaf 29 oktober en op 31 oktober plaatsvinden blijft het park geopend tot middernacht. Vanaf 18 uur zal je duistere figuren tegenkomen in het park, maar kan je ook gaan feesten in de Vampire Club. Je kunt ook genieten van een heerlijke glühwein aan de vuurvaten.

Het park zal gehuld zijn in een dikke mist en opent vier spookhuizen, die binnenkort bekendgemaakt worden.

Ook kan je kijken naar een speciale Halloweenshow die de naam Hell Fire kreeg. Hier zie je vuurkunsten en vuurwerk.

Nog meer engheid vindt je in meester Eckharts’ rariteitenkabinet.

 

Bron en foto: Freizeit-Land Geiselwind