Fotoalbums: West-Amerika trip: John’s Incredible Pizza Company & California Mid State Fair – juli 2023

In juli trokken Themeparkfreaks Laura, Lennert, Rik en Jonathan eropuit naar het westen van Amerika waar ze 3 weken lang zouden toeren door het land. We bezochten heel wat bijzondere plaatsen en we delen dan ook graag de foto’s van onze reis en delen kort onze belangrijkste ervaringen.

 

John’s Incredible Pizza Company (Carson)

John’s Incredible Pizza Company is een bedrijf dat verschillende all-you-can-eat pizza restaurants uitbaat. Je mag hier voor een schappelijke toegangsprijs zoveel pizza eten als je wilt. Naast pizza is er ook kip, groenten, rijst, brood, nachos, soep, pasta en vooral desserten die je naar hartenlust kan eten.

Maar naast het eten is er ook telkens een entertainment gedeelte aan de vestigingen waar je per attractie dient te betalen. Let op, je kan niet de attracties doen zonder te betalen voor het eten. Er zijn drie vestigingen die een achtbaan bevatten. Wij bezochten de John’s Incredible Pizza Company in Carson.

California Mid State Fair – Paso Robles

De California Mid State Fair in Paso Robles vond dit jaar plaats van 19 juli tot en met 30 juli 2023. Op de website stonden 2 grote coasters vermeld en we hadden ook op nog wat kleinere rollercoasters gehoopt. Helaas bleek bij aankomst maar 1 achtbaan aanwezig. Dit was Plur, een wilde muis achtbaan met draaiende karretjes. Verder waren hier ook nog verschillende optredens gaande en werden er ook dieren verkocht.