Taunus Wunderland staat een maand lang in het teken van Halloween

Vanaf 30 september tot en met 1 november 2023 wordt er weer Halloween gevierd in Taunus Wunderland. Het attractiepark wordt dan volledig versierd en beloofd voor heel wat gruwelijk plezier voor het hele gezin te zorgen. Meer dan 10.000 pompoenen, 5.000 balen stro, 10.000 maïsstengels en veel horrorversieringen wachten op Halloweenfans van alle leeftijden.

 

Tijdens alle openingsdagen van Taunus Wunderland in oktober en op 1 november staat het griezelplezier centraal. Op deze dagen vinden heel wat extra activiteiten plaats zoals: schminken voor kinderen, pompoenen uitsnijden, optredens van een toverkunstenaar en veel meer. Doorheen het park kan je enkele zogenaamde walking acts tegenkomen. Ook kan je een bezoek brengen aan het Grusel Labyrinth.

 

Nocturnes

Op zaterdag 14, 21, 28 oktober en op dinsdag 31 oktober vinden er nocturnes plaats. Op deze dagen blijft het park geopend tot 22 uur. Op deze lange Halloweenavonden kunnen bezoekers in het donker op de achtbaan rijden en ’s nachts door de griezelige themawerelden wandelen.

Verder kan je genieten van vuurshows en live muziek op drie podia. De dagen worden afgesloten met een groots vuurwerk.

 

Bron en foto: Taunus Wunderland