Erlebnispark Tripsdrill organiseert Schaurige Altweibernächte tijdens Halloween

Erlebnispark Tripsdrill organiseert dit jaar opnieuw de Schaurige Altweibernächte. Tijdens deze speciale dagen kan je griezelen in de horrorhuizen, maar een gezellige Halloweensfeer kan je nu al opsnuiven in een kleurrijk versierd park, waar honderden pompoenen en andere herfsttaferelen voor zorgen.

 

De Schaurige Altweibernächte in Erlebnispark Tripsdrill vinden dit jaar plaats op vrijdag 20, zaterdag 21, vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober en dit van 19 tot 22 uur. Behalve nachtelijke ritjes op attracties Karacho, Mammut en G’sengte Sau kan je griezelen in de Horrorzone Fair of Horrors. Nieuw dit jaar is een kleurrijke fonteinshow.

De speciale Halloweenavonden zijn niet inbegrepen in een gewoon ticket en dienen daarom apart aangekocht te worden. Een kaartje kost € 22.

 

Horrorzone: Horror Faire

Jarenlang zat een circusmonster onder erbarmelijke omstandigheden opgesloten in kasteel Rauhe Klinge. Maar dit jaar kon het monster zichzelf bevrijden en uit het kasteel ontsnappen. Het lijkt alsof hij de leider was van een kermis en maakt nu de paden onveilig.

 

Spookhuizen

Endstation

De legendarische Schwaben-Express neemt je mee van Treffentrill op een reis door de bergen. Aan boord van de trein gebeuren mysterieuze dingen en het onheil neemt zijn beloop.

 

Unter die Haut

Bezeten door de waanzin van perfectionisme, houdt een gekke naaister je leven aan een zijden draadje. Niemand komt ongeschonden weg…

 

Im Bann des Abenteuers

Er zijn wel wat verhalen over de 7 Zwaben overgeleverd – maar lang niet allemaal. Een magisch schilderij in het huis van avonturiers opent en geeft je een kijkje in een voorheen onontdekte wereld…

 

Erntet Furcht!

Midden in een kille nacht begeef je je naar een verlaten schuur die haar eigen verhaal heeft…

 

Bron en foto: Erlebnispark Tripsdrill