Skyline Park wordt tijdens Halloween overgenomen door enge wezens

Op 21 en 22 oktober 2023 en van 28 oktober tot  5 november 2023 organiseert Skyline Park opnieuw een Halloween evenement. Griezelige figuren en vreemde belevenissen zorgen er voor dat je bezoek tijdens deze dagen bijzonder wordt.

 

Wanneer de mist over het park trekt en de dagen korter en donkerder worden, zal het anders zo gezellige park onherkenbaar worden. Heel wat acteurs zullen doorheen het park wandelen alsook in de spooktrein. Behalve de typische enge figuren als de vampiers, heksen en ridders, trekken ook heel wat cosplaypersonages doorheen het park.

Diehard horrorfans kunnen dit jaar weer uitkijken naar een eng spookhuis van Skyfans.de. Voorlopig wil het park hierover nog niet te veel vertellen, maar het zal weer behoorlijk eng worden.

Elke avond kan je ook met het gezien deelnemen aan een fakkeltocht doorheen het park. Wie op bepaalde Halloween promo dagen het park volledig verkleed bezoekt krijgt trouwens een flinke korting. Een kostuum moet wel bestaan uit twee delen, dus enkel een heksenhoed is niet voldoende. Volwassen mogen echter geen gezichtsbedenkende maskers dragen.

 

Bron en foto: Skyline Park