SKP Movies organiseert in Bobbejaanland spookhuis Toxic: The Survivor

Wanneer Bobbejaanland het seizoen afgesloten heeft voor de winter en de monsters die er rondliepen tijdens Halloween weer huiswaarts keren, komt er toch nog een weekendje extra horror naar het park. Jeugdorganisatie SKP Movies organiseert in het park namelijk het spookhuis Toxic: The Survivor.

 

In het Bobbejaanlandtheater zal er een extra weekendje gegild worden in Bobbejaanland. Jeugdorganisatie SKP Movies neemt er haar intrek met het spookhuis Toxic: The Survivor. Deze organisatie had voorheen al spookhuizen als Toxic: Christmas Nightmare en Toxic: Nuclear Disaster.

 

Het verhaal achter het spookhuis

Het is intussen al twee jaar geleden dat de vreselijke ramp plaatsvond in België. Probeer jij alsnog één van de enige overlevende de verlaten gebouwen te trotseren?

Maar wees alert, op het pad dat je gaat afleggen zijn over de jaren heen nog steeds vreselijke, afschuwelijke monsters en achterblijvers die het je niet gemakkelijk zullen maken.

 

Praktisch

Dit evenement vindt plaats op 17, 18 en 19 november. Wie een bezoekje wil brengen dient een tijdslot te reserveren, deze zijn telkens tussen 19:00 en 22:00 beschikbaar. Opgelet: sommige zijn al uitverkocht. Een ticket kost € 12,50.

Tickets dien je best online te kopen via deze website, aan de deur kan men ook nog kaartjes kopen, maar heb je geen garantie dat het niet uitverkocht is. De toegang tot het event verloopt via de hoofdingang van het  park en in restaurant The Lake House kan je terecht voor een hapje en drankje.

 

Vorige edities

 

 

 

Bron en foto: SKP Movies, Scare Me