Magic Halloween keert terug naar het Italiaanse pretpark Gardaland

Elk weekend van 6 oktober tot en met 5 november kleedt Gardaland zich in het zwart en oranje. Zombies, heksen en vampiers zullen opnieuw hun opwachting maken. Tijdens deze periode geniet je van heel wat shows en monsterlijke lekkernijen.

 

Gardaland maakt zich op voor het monsterlijkste feest van het jaar, Magic Halloween. Dit jaar vindt het evenement plaats van 6 oktober tot en met 5 november. Elke zaterdag en zondag is er een fantastische nieuwigheid voor het hele gezin te zien bij Cinema 4D.

 

Happy Family 4D

Betreed de magische draaikolk van Happy Family 4D en volg de avonturen van de Wishbone-familie terwijl ze worstelen met de betovering van de boze heks Baba Yaga. Zullen ze hun krachten kunnen bundelen om de betovering op te heffen? Om daar achter te komen, laat u betoveren door de projecties en speciale effecten!

 

Midnight, L’ora del Duca

Het park stelt haar nieuwe donkere show voor. In het Gardaland Theater kan je genieten van acrobaten en andere artiesten, die begeleid worden door een enge soundtrack. Tijdens de show worden heel wat speciale effecten gebruikt en magische illusies.

Je wordt uitgenodigd om de donkere kerkers van het mysterieuze kasteel te bezoeken, waar bizarre personages rondzwerven en waar monsterlijke wezens gevangen worden gehouden. Mis het niet!

 

Scary Fridays

Op Scary Fridays, welke plaatsvinden op 6, 13, 20, 27 oktober en vrijdag 3 november, is het park uitzonderlijk geopend van 17.00 tot 22.00 uur.

Je kunt op deze vrijdagen gaan kijken naar de film IT: The 4D Experience.

 

Gardaland Halloween Party

Op 31 oktober is er een speciale opening tijdens de Halloweennacht van 10.00 uur tot middernacht. Tijdens de avond kan je op het Jumanji plein een echte Halloween Party bijwonen.

 

Bron en foto: Gardaland