Cinecittà World viert op geselecteerde dagen Halloween tot 4 uur in de nacht

Het Italiaanse park Cinecittà World viert horrormaand oktober met een Halloweenevenement, dat loopt van 7 oktober tot 5 november. In het park wachten 13 enge attracties op je, maar ook zombies, geesten, vampiers.

 

Om horrormaand oktober te vieren organiseert het park een openingsfeest met VIP’s en bekende gemaskerde mensen. Dit is het startshot voor het Halloweenevenement. De durvers kunnen in het park het Horror House bezoeken en doorheen scenes uit enge films wandelen. Ook kan je Horrorhotel ontdekken, een rustig stadshotel, waar niet alles is wat het lijkt…

Nieuw dit jaar is de Cinema of the living death, een bioscoop waar je al liggend naar horrorfilms kan kijken die op het plafond geprojecteerd worden. Voor de dappersten en voor degenen die de duisternis willen uitdagen, is een ritje op indoorachtbaan Inferno zeker een aanrader.

Attractie U-571 wordt voor de gelegenheid U571 Erotika. Tijdens deze dagen ontmoet je hier sexy matrozen en vrouwelijke vampiers die op zoek zijn naar bloed. Behalve de attracties kan je ook geniet van heel wat shows deze periode.

 

Halloween Nights

Op 28, 31 oktober en 4 november zijn het park en de attracties geopend van 11 uur tot 4 uur ’s nachts. Op deze avonden kan je dineren op een themadiner en genieten van DJ-sets.

 

Bron en foto: Cinecittà World