Fotoalbums: Rodelspass– 24 juli 2023

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken er in juli op uit om pretparken en rodelbanen te bezoeken. Hiervoor reisden ze doorheen Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Polen en Slowakije. Het hoofddoel van de trip was de landbingo te scoren in Tsjechië, maar ook een bezoekje aan Freizeitpark Plohn, Wiener Prater en het Oostenrijkse Familypark waren zeker de belangrijkste stops.

 

Balatonibob Szabadidőpark

Bij het Balatonibob Szabadidőpark, gelegen bij het bekende Balatonmeer in Hongarije kan je plaatsnemen op twee Alpine Coasters. De eerste hiervan, die de naam Tunnel Track draagt opende in 2001 en werd gebouwd door Wiegand. Deze baan heeft een lengte van 637 meter.

Ook de tweede Alpine Coaster van dit park werd door Wiegand gebouwd en opende in 2013. Panorama Track heeft een lengte van 530 meter.

Balatonboglár Kalandpark

Vlakbij het Balatonmeer in Hongarije vind je Balatonboglár Kalandpark. In dit park kan je een ritje maken op de Alpine Coaster Bobpálya. Deze baan opende in 2013 en werd gebouwd door Wiegand, ze heeft een lengte van 390 meter.