Fotoalbum: Jagdmärchenpark Hirschalm – juli 2023

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken er in juli op uit om pretparken en rodelbanen te bezoeken. Hiervoor reisden ze doorheen Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Polen en Slowakije. Het hoofddoel van de trip was de landbingo te scoren in Tsjechië, maar ook een bezoekje aan Freizeitpark Plohn, Wiener Prater en het Oostenrijkse Familypark waren zeker de belangrijkste stops.

 

Jagdmärchenpark Hirschalm is een bescheiden parkje dat gelegen is in het Oostenrijkse Unterweißenbach. Dit park bestaat uit twee delen, een gedeelte met attracties en een gedeelte met sprookjes. Je kan ervoor kiezen om het sprookjespark over te slaan en gewoon per attractie te betalen. Achteraf bekeken hadden Themeparkfreaks Bob en Tristan dat beter ook gedaan, want de sprookjes waar zij hadden verwacht gezellige taferelen te zien, waren eigenlijk gewoon bordjes bij rotsen. Geen uitbeelding dus van de sprookjes zoals je die vindt in meerdere andere sprookjesparken. Eigenlijk wel jammer.

In het attractiegedeelte vind je onder andere een vrijevaltorentje, een rodelbaan en voor ons het belangrijkste, een Big Apple achtbaan.