Fotoalbum: Familypark – juli 2023

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken er in juli op uit om pretparken en rodelbanen te bezoeken. Hiervoor reisden ze doorheen Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Polen en Slowakije. Het hoofddoel van de trip was de landbingo te scoren in Tsjechië, maar ook een bezoekje aan Freizeitpark Plohn, Wiener Prater en het Oostenrijkse Familypark waren zeker de belangrijkste stops.

 

Het Oostenrijkse pretpark Familypark stond al jaren op de wishlist van Themeparkfreak Bob en dit jaar zou een bezoekje er dan ook eindelijk van komen. Samen met Themeparkfreak Tristan trok hij naar het park om er een dagje later dan gepland een bezoekje te brengen. Een dagje later, want een dag eerder moest het park noodgedwongen de poorten gesloten houden door een hevig onweer dat s’ ochtends over het land trok.

In dit park merk je meteen dat er veel aandacht is voor de aankleding van de attracties. De laatste nieuwe attractie Biberburg, een nieuw soort Log Flume van Intamin is daarvan een zeer goed voorbeeld.

Maar ook de achtbanen Groterblitz en Rattenmuhle zijn hiervan goed voorzien. Ook de Sky Fly attractie Leonardo’s Flugmachine neemt je mee voor een vlucht langsheen een replica Colosseum. Het park wist op deze manier echt alle verwachtingen in te lossen.