Bakken opent horrordoolhof onder wildwaterbaan

Het Deense pretpark Bakken maakt zich klaar voor haar Halloweenevenement. Van 14 tot 22 oktober en van 27 tot 29 oktober zorgt Bakken voor een gezellig Halloweenevenement voor het hele gezin en een vleugje horror voor de dappersten.

 

Leuke herfstactiviteiten voor kinderen

De hele herfstvakantie staat in het teken van leuke ervaringen voor jong en oud. De grappige oom Reje, bekend van de Deense televisie, bezoekt Bakken tijdens de herfstvakantie. Ook parkmascotte Pjerrot zorgt voor entertainment tijdens zijn optredens. In een strodoolhof kunnen de gezinnen dan weer tegen elkaar strijden door zo snel mogelijk de uitgang te vinden.

 

 

Horror

Het waterreservoir onder de oude boomstambaan van Bakken is leeggelopen en uit de donkere gangen die zich tot ver in het park uitstrekken, is een eeuwenoud kwaad opgedoken!

Tijdens de herfstvakantie is het opgedroogde waterreservoir veranderd in een post-apocalyptische nachtmerrie, doordrenkt van bloed en radioactief afval. Een cementput waar je door een doolhof van staal en beton moet manoeuvreren om weer de weg uit de duisternis te vinden.

Als je de diepte ingaat, zal je al snel oog in oog komen te staan ​​met enkele van de meest angstaanjagende verschrikkingen van de underground – en ze zijn niet van plan je weer naar de oppervlakte te laten gaan!

Wie dapper genoeg is kan de avondversie proberen, die volgens het park pas echt hardcore is.

 

 

De middagversie is geopend tussen 14.00 en 17.00 uur.

De avondversie (Hardcore) is geopend van 18.30 – 21.00 uur.

 

Bron en foto: Bakken