Fotoalbum: Eis Greissler Manufaktur – juli 2023

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken er in juli op uit om pretparken en rodelbanen te bezoeken. Hiervoor reisden ze doorheen Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Polen en Slowakije. Het hoofddoel van de trip was de landbingo te scoren in Tsjechië, maar ook een bezoekje aan Freizeitpark Plohn, Wiener Prater en het Oostenrijkse Familypark waren zeker de belangrijkste stops.

 

Bij Eis Greissler Manufaktur, een ijssalon en ijsproducent, groeide de speeltuin uit tot een pretparkje. Dit jaar opende dit park haar eerste achtbaan met Bucklbahn. Deze achtbaan kwam uiteraard ook op de radar van Themeparkfreaks Bob en Tristan, die in deze buurt een zomertrip maakten. En heel toevallig lag dit park dan ook pal op de weg die de heren zouden volgen, een bezoekje kon dus niet uitblijven.

Het bleek een zeer charmant parkje te zijn, met de nodige aandacht voor de aankleding van de attracties. De achtbaan, die gebouwd werd door Gerstlauer kreeg een stationsgebouw met een klokkentoren. Het treintje is zo ontworpen dat men kan kiezen voor een ritje voorwaarts alsook achterwaarts.

Verder stond er met Milchshaker een superleuk aangeklede vrijevaltoren van Zierer in dit park. De rest van het park wordt voornamelijk aangevuld met speeltuigen en diertjes.