Fotoalbum: Churpfalzpark – juli 2023

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken er in juli op uit om pretparken en rodelbanen te bezoeken. Hiervoor reisden ze doorheen Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Polen en Slowakije. Het hoofddoel van de trip was de landbingo te scoren in Tsjechië, maar ook een bezoekje aan Freizeitpark Plohn, Wiener Prater en het Oostenrijkse Familypark waren zeker de belangrijkste stops.

 

Churpfalzpark is gelegen in Duitsland nabij Regensburg. Dit bescheiden park is een combinatie van attracties en bloementuinen. En we moeten toegeven dat die bloementuinen zeer mooi waren aangelegd. In het attractiepark vind je voornamelijk attracties voor een jonger publiek.

Voor Themeparkfreaks Bob en Tristan waren drie specifieke attracties van het hoogste belang. Dit waren de Zierer achtbaan Marienkäfer Hochbahn, die heel wat rondjes reed tijdens het ritje, alsook de Spinning Coaster, gebouwd door SBF visa en de Butterfly attractie Schmetterlings-Pendelbahn.

Behalve het scoren van de achtbanen maakten we ook het nodige plezier op de Rafting baan waar je jezelf maar best goed in vasthoudt. Verder vind je hier als hoofdattracties de Bob-Coaster, een powered bobkart attractie van Wiegand en een boomstamattractie.