Vier Disney’s Enchanted Christmas van 11 november 2023 tot en met 7 januari 2024

Ook dit jaar kan je terecht in Disneyland Paris om Kerstmis te vieren. Van 11 november 2023 tot en met 7 januari 2024 kun je terecht in de 2 parken voor een magische periode.

 

Op 11 november trapt Disneyland het kerst- en winterseizoen op gang. Mickey Mouse en zijn vriendjes maken er dan een groot feest van met heel veel versiering. Uiteraard zal er een gigantische kerstboom geplaatst worden en zal je heel veel slingers zien hangen in de Main Street.

 

Uiteraard is er een speciale winterse parade onder de naam Sparkling Christmas Parade met 5 prachtige wagens. Samen met de feestelijke muziek zal dit voor een magisch moment zorgen. Vier samen feest met Mickey en zijn vrienden, de prinsessen en natuurlijk de kerstman.

 

Naast de parade zullen er ook speciale shows zijn. Zo is er de muziekshow Chansons Noël en zijn er ook meet-en-greets met de figuren in feestelijke kledij. Als laatste is er ook nog een kerstmarkt bestaande uit charmante chalets met heerlijke hapjes en drankjes. Ook het bestaande horeca-aanbod zal winters gekleed zijn en in de winkels kan u terecht voor toffe cadeaus.

 

In de maand december zal er in de Disney Village een nieuwe brasserie geopend worden. De Franse brasserie zal Rosalie heten en is in handen van de Bertrand Group. De brasserie is onderdeel van een grotere uitbreiding van de Disney Village.

 

Bron & foto: DLP