In Furuvik kan tijdens Halloween weer volop gegriezeld worden

Vanaf 14 oktober kan er weer gegriezeld worden in het Zweedse Furuvik. Overdag geniet je met het hele gezin van de gezellige Halloween sfeer, maar ook van de al wat engere activiteiten. Voor de echte durvers worden enkele Horror Nights georganiseerd.

 

Tussen 14 oktober en 4 november verandert Furuvik in een gezellige plek voor het hele gezin met veel enge en gemene wezens. Het park is gevuld met ervaringen voor zowel jongere kinderen als moedigere bezoekers, zoals een eigenzinnige speelgoedmaker, skeletjacht met de weerwolven  en de Zombie Express. Nieuw voor dit jaar is de volledig nieuwe show van Pelle Svanslös die gericht is op het hele gezin. Natuurlijk zijn er ook geheel spookvrije gebieden voor de jongste bezoekers.

Op vier avonden vinden Horror Nights plaats, waarop het niveau van horror wordt gemaximaliseerd in zowel horrorhuizen als themagebieden. Dan zal je bloedstollende ervaringen kunnen ontdekken. Nergens is men hier veilig voor boze geesten en daarom is de aanbevolen leeftijdsgrens tijdens Horror Nights 13 jaar.

Tickets voor deze periode moeten op voorhand geboekt worden, want de voorraad is beperkt. Tevens is een avondticket niet gelijk aan een dagticket.

 

Halloween-ervaringen

 

Sydamerikas hemligheter

Ontmoet verschillende mysterieuze wezens waarvan we vermoeden dat ze uit het water zijn gekomen. In de gesloten attractie zijn vreemde geluiden te horen. Medewerkers hebben silhouetten van wezens uit de rivier zien oprijzen. Durf jij naar binnen te gaan en te zien wat zich in de gangen verbergt?

 

Leksaksmakaren

Jarenlang heeft de kwaadaardige speelgoedmaker kinderen met speelgoed naar zijn huis gelokt. De kinderen zijn vervolgens blootgesteld aan onbekende experimenten en zullen nooit meer zichzelf zijn…

 

Skelettjakt hos varulvarna

Als weerwolf ga je op zoek naar delen van een skelet.

 

Zombieexpressen

Tijdens een reis in Transsylvanië pikte de Orient Express een passagier op met een zombie-infectie. Een voor een veranderden de passagiers in mensetende zombies, maar de conducteur slaagde erin de uitbraak te bedwingen door alle zombies in de laatste wagons op te sluiten. Of deed hij dat niet?

 

Creepy Carnival

Een reizend gezelschap van vreemde clowns onder leiding van de Adolfi-broers en zussen, voeren dubieuze shows en vreemde rituelen op tot afgrijzen van de kermismenigte.