Van 7 oktober tot 5 november is Nigloland geheel in Halloweensfeer

Van 7 oktober tot 5 november is Nigloland geheel in Halloween- kleuren versierd. Tijdens deze 21ste editie biedt het park een nieuwe avondshow, een nieuwe show doorheen de dag, live muziek en veel entertainment.

 

Het onmisbare evenement van het jaar in Nigloland zal rocken voor de editie van 2023! Het Rock & Roll themagebied zal dit jaar de place to be zijn tijdens Nigloween. Het hele gebied zal gedecoreerd worden met nieuwe decoraties. Dagelijks wordt een live optreden gegeven door een Rock & Roll band.

In Village des Sorcières kan je smullen van Flam’s, pretzels, heerlijke grillgerechten en soepen. Ook kan je er een bierbar ontdekken.

 

Shows

Na het succes van vorig jaar keren Imageen en het Scary Circus terug met nieuwe shows tijdens het evenement!

 

Imageen

Met deze avondshow worden de mooie herfstdagen in stijl afgesloten. Een symfonie van vuurwerk, muziek en lichteffecten zorgen voor een heus spektakel.

 

Scary Circus II

Monsieur Royal en zijn artiesten nemen de controle over Nigloween over en nodigen bezoekers uit om hun nieuwe nummers te ontdekken in versie II van Scary Circus . De show vindt elke dag plaats van 7 oktober tot en met 5 november 2023.

 

La Bande de monstres

Monsters dwalen over de paden en entertainen de bezoekers van het park met hun streken en grappen. Voor de minder avontuurlijke bezoekers zijn er “anti-monster” badges verkrijgbaar bij de ingang van het park of in de winkels.

 

Nieuw: reserveren tijdens Nigloween

Wie dit jaar Nigloween wil bezoeken zal op voorhand moeten reserveren. Het park doet dit naar eigen zeggen om alle bezoekers een zo goed mogelijke beleving te bieden. De online kalender zal dagelijks bijgewerkt worden, zodat u de drukte kan inschatten.

Meer informatie op www.nigloland.fr/nigloween .

 

Bron en foto: Nigloland