Lost in the park: dat is Halloween in De Waarbeek

Het Nederlandse pretpark De Waarbeek organiseert dit jaar een echt Halloween-evenement met Lost in the Park. Dit evenement biedt spookhuizen, acteurs, scare zones en een all-in formule. Dit betekent dat je de ganse avond kan eten en drinken.

 

Op zaterdag 14 oktober, zaterdag 21 oktober, woensdag 25 oktober en zaterdag 28 oktober van 17:00 uur tot 21:00 uur, verandert De Waarbeek na 17 uur in een plek vol horror.

 

Lost in the movies

Een van de belangrijkste ervaringen is het spookhuis Lost in the Movies. In deze cinema wordt meegenomen op een griezelige reis doorheen de donkere hoeken van de filmwereld. Dit spookhuis is toegankelijk voor bezoekers vanaf 12 jaar oud.

 

Lost with the Hill Billy’s

In dit outdoor doolhof zal je hart sneller gaan kloppen, terwijl je op zoek gaat naar de uitgang. Het park belooft dat je er gegarandeerd kippenvel zal krijgen. Ook hier geld een minimumleeftijd van 12 jaar.

 

Spookhuis Huyze Pelle 2.0

Het bestaande spookhuis Huyze Pelle, wordt tijdens Lost in the Park getransformeerd tot Huyze Pelle 2.0. In plaats van rond te rijden in een karretje wandel je dan doorheen de scenes. Er zijn tevens acteurs aanwezig om je de stuipen op het lijf te jagen.

 

Tickets

De tickets voor dit evenement kan je online bestellen aan 14,99. Lost in the Park begint om 17 uur, maar je kan ook kiezen om al overdag het park te bezoeken en zo te blijven tot 21 uur.

 

 

Bron en foto: De Waarbeek / Lost in the Park