Six Flags Fiesta Texas begint met testritten op nieuwe achtbaan Kid Flash Cosmic Coaster

In het Amerikaanse pretpark Six Flags Fiesta Texas wordt al enkele maanden gewerkt aan de nieuwe achtbaan Kid Flash Cosmic Coaster. De laatste weken ging het snel bij de bouw van deze achtbaan en de eerste testritten gingen van start.

 

Het heeft even geduurd, maar eindelijk kwam er beweging in de nieuwe achtbaan Kid Flash Cosmic Coaster in Six Flags Fiesta Texas. Deze achtbaan werd aangekondigd voor dit jaar, maar de bouw bleef aanslepen. Nu de eerste testritten gebeurd zijn blijft het afwachten wanneer de achtbaan echt kan openen.

 

 

Kid Flash Cosmic Coaster is een achtbaan van het type P’Sghetti Bowl welke gebouwd wordt door Skyline Attractions. Het gaat om een duellerende familieachtbaan met een totale lengte heeft van 342,7 meter per track, de topsnelheid bedraagt 43 km/u, maar de rit zal door de vorm van de baan volgens de fabrikant veel sneller aanvoelen. Het park koos ook voor een speciaal lichtpakket waarbij ledstrips naast de track gemonteerd worden, waardoor deze baan in het donker extra zal opvallen.

 

Bron en foto: Six Flags Fiesta Texas