Fotoalbum: West-Amerika trip: Disney California Adventure Park – juli 2023

In juli trokken Themeparkfreaks Laura, Lennert, Rik en Jonathan eropuit naar het westen van Amerika waar ze 3 weken lang zouden toeren door het land. We bezochten heel wat bijzondere plaatsen en we delen dan ook graag de foto’s van onze reis en delen kort onze belangrijkste ervaringen.

 

Toen ik naar het Disney Anaheim Resort ging, had ik veel minder verwacht van Disney California Adventure Park dan van Disneyland Anaheim. Ik ben een echte achtbaanliefhebber en dat er in het tweede park maar 2 staan ten opzichte van 5 in het hoofdpark, beïnvloed die gedachten wel voor een deel. Zeker als je weet dat van die twee rollercoasters er dan nog eentje een ordinaire wilde muis is die gethematiseerd wordt met wat kale borden, heel Disney onwaardig dit.

Maar goed, dit park verraste mij wel het meeste in de positieve vorm. De thema’s lagen mij hier gemiddeld gezien beter dan in het hoofdpark en ik apprecieer de aanwezigheid van een waterattractie zoals de rapid river. De Cars attractie was echt een topper net zoals de droptoren. Hier vind je ook de enige looping achtbaan van Anaheim met de leuke Incredicoaster van Intamin.