Sfeerverslag: Haunted Hoochie – juli 2023

Eind juli/begin augustus ging Themeparkfreak Wesley met zijn dochter Maud op een Amerikaanse roadtrip en deden een aantal pretparken aan die al een tijdje hoog op de bucketlist stonden. Een reis die oorspronkelijk gepland stond voor 3 weken met slechts 3 parken, werd uiteindelijk een reis van 10 dagen met 14 stops.

 

Tijdens onze trip stopten we bij Haunted Hoochie. Wellicht niet bij iedereen bekend, maar wanneer ik “Blue Flash” zeg, weet iedereen waar ik het over heb. Haunted Hoochie is vergelijkbaar met de Halloween evenementen zoals we die kennen van Fright Nights in Walibi Holland en Horror Nights in Movie Park Germany. Tim, de oprichter en eigenaar, leidde ons rond en gaf ons een kijkje achter de schermen van dit jaarlijks terugkerend evenement.

 

Blue Flash
Op zijn terrein heeft Tim op dit moment 2 achtbanen staan, beide gebouwd door John Ivers. Enkele jaren geleden wilde John af van de achtbanen en Tim was op dat moment zoekende naar een “eye catcher”. Dit resulteerde in de verhuizing van Blue Flash en Blue Too van de tuin van John naar Haunted Hoochie.

 

Tim was zo aardig om ons Blue Too te laten rijden, maar durfde het (helaas voor ons) niet aan Blue Flash op te starten.