Opnieuw heel wat terreur tijdens Halloween in Parque de Atracciones de Madrid

Van 30 september tot 1 november kun je genieten van een ware horrorervaring in het Spaanse park Parque de Atracciones. Ben je iemand die graag naar enge films kijkt en je ogen niet sluit bij het zien van angstaanjagende scènes? Dan is deze ervaring zeker iets voor jou.

 

Overdag beleven de families een gezellig enge ervaring in het park, want voor gezinnen met kinderen is een speciaal programma voorzien. Vanaf het duisterder wordt komt de echte horror tot leven. Op 31 oktober blijft het park zelfs geopend tot middernacht.

 

Halloween voor Horrorliefhebbers

 

Scarezone Area 51:

In deze nieuwe scarezone ontdek je de mysteries van de streng beveiligde zone Area 51. De zone is volledig gewijd aan de horrorklassiekers uit de jaren 80.

 

Dark Cabaret

In deze live show zal de duivel zelf je onderdompelen in een perverse show met dansers en acrobaten uit de onderwereld.

 

Ghost

Deze live show brengt hulde aan Michael Jackson en zijn angstaanjagende film.

 

Spookhuizen

 

The Walking Dead Experience

Liefhebbers van The Walking Dead kunnen hun hartje hier ophalen, want het park heeft zijn eigen Walking Dead ervaring. Loop langs verschillende scènes van de serie zoals het ziekenhuis en de gevangenis en waan jezelf midden in de actie.

 

El Templo de Shanarkai

In dit spookhuis betreed je een vervloekte Egyptische tempel. Achter de deuren schuilen valstrikken, beproevingen en vooral angst. Je moet de archeologen helpen de vloek van de mummie te overwinnen.

 

Asylum

In dit gekkenhuis zijn de patiënten uit hun kamers ontsnapt en nemen de controle over.

 

El Viejo Caseron

Wat in 1989 een baanbrekende horrorervaring was, wordt opnieuw geopend in het park met een remake die de populairste personages waardig is. Het meisje uit “The Exorcist”, Freddie Kruger, Dracula of de bloeddorstige Clown zijn enkele van de wezens die tijdens Halloween terugkeren om deel uit te maken van de onvertelde verhalen en legendes.

 

Bron en foto: Parque de Atracciones de Madrid