Fotoalbum: West-Amerika trip: Disneyland Anaheim – juli 2023

In juli trokken Themeparkfreaks Laura, Lennert, Rik en Jonathan eropuit naar het westen van Amerika waar ze 3 weken lang zouden toeren door het land. We bezochten heel wat bijzondere plaatsen en we delen dan ook graag de foto’s van onze reis en delen kort onze belangrijkste ervaringen.

 

Disneyland Anaheim is het originele Disneypretpark dat opende in 1955. Het is hier het walhalla voor Disneyfans wat meteen betekent dat ik mij hier allesbehalve als een vis in het water voel. Niet dat ik een Disneyhater ben of dergelijke, maar in een wachtrij staan om met een pluche beer op foto te kunnen of het perfecte shot te kunnen nemen van het Disney kasteel is niet aan mij besteed.

Het gebied dat bij mij de meeste indruk heeft achtergelaten in dit park, was het Star Wars gedeelte. En zeer belangrijk om te vermelden, hier heb ik nog geen enkele film van gezien, dus het is niet dat dit mijn mening kon beïnvloeden, integendeel zelfs. De hoofdattractie van deze zone is ook echt heel knap uitgewerkt en het ritsysteem zit goed in elkaar. Dit was voor mij de uitschieter van het park.