Liseberg staat vanaf 6 oktober in het teken van Halloween

Op 6 oktober opent Liseberg de poorten voor het Halloweenseizoen van dit jaar. Er zullen activiteiten zijn voor jong en oud. Het pretpark verandert van vorm en bezoekers worden begroet door een gezellige spanning, vogelverschrikkers en veel pompoenen. Kaartjes moeten op voorhand aangekocht worden.

 

Sinds 2015 is Liseberg geopend tijdens Halloween en het seizoen is gestaag gegroeid, zowel qua aanbod als aantal bezoekers. Vijf horrorhuizen, twee horrorgebieden, 35 attracties, 250 acteurs, 110 ton pompoenen en lekkernijen voor alle kinderen. Dat is wat bezoekers te wachten staat als het Halloween-seizoen van dit jaar begint. Dit jaar keert ook een voormalige favoriet terug: Haunted Mansion. Het Halloween-seizoen begint op 6 oktober en loopt tot 5 november. Tickets zijn beperkt en moeten op voorhand gekocht worden.

 

Haunted Mansion

Dit jaar is Liseberg blij haar bezoekers een nieuwe, spannende Halloween-attractie te kunnen aanbieden: Haunted Mansion. Dit is de terugkeer van een bekende attractie van voorgaande jaren. Het is echter geen echte horrorattractie, maar eerder een enge ervaring die geschikt is voor gezinnen. Liseberg raadt daarom een ​​bezoek vanaf 5 jaar aan met een volwassen begeleider.

 

Spookhuizen

7

Zeven keer zal je je slechtste kanten onder ogen zien. Zeven keer zul je in de verleiding komen. Zeven keer zal je falen. Maar je krijgt maar één kans om weerstand te bieden.

 

Korthuset

Liseberg beschrijft de attractie als volgt: “In een verlaten huis wachten ze hun tijd af. Hun verlangen is het ultieme kunstwerk te creëren. Je wenst enkel maar om er levend uit te raken. Je lot ligt in het kaartspel – durf je een kaart te trekken?”

 

Skogen

Wat ligt er op de loer in dit bos? Is het een takje dat je raakt? Of is het een vieze lange nagel aan een benige vinger? In de duisternis en mist worden je zintuigen geprikkeld en krijg je koude rillingen. Mogelijk ben je hier alleen, maar misschien ook niet. Verlaat het pad niet.. Een foute stap is alles wat nodig is, om gegrepen te worden.

 

Vinden

De gekke wetenschapper en haar vreselijke wezens hebben een constante aanvoer van vers bloed nodig voor hun creatie. Als je echt pech hebt, heb je misschien iets wat ze willen.

 

Zombie – House Of Horror

Betreedt dit deftige huis met mooi meubilair, fonkelende TL-lampen en angstaanjagende wezens op eigen risico. Je enige kans om er weer uit te komen is zonder geluid te maken.

 

Scarezones

Demonernas skugga

Er vond een strijd plaats tussen goed en kwaad en het kwaad heeft een verpletterende overwinning behaald. De gevallen engelen huilen terwijl ze in de greep van demonen gevangen zitten. Wie over de rand durft te kijken van de opening van de hel neemt een groot risico.

 

Cirkus Bisarr

In het Havengebied is een vreemd circusgezelschap ingetrokken, waar vreemde showartiesten en gemene clowns wonen. Entertainment nemen ze bloedserieus.

 

Bron en foto: Liseberg