Gröna Lund opent dit jaar Obscura voor Halloween

Het is herfst, dat betekent Halloween bij Gröna Lund. De tijd dat het park verandert in een griezelig en gezellig paradijs waar je kunt genieten van horrorhuizen, attracties en enge personages. Als je niet van horror houdt, kun je het gezellig maken tussen pompoenen en andere herfstversieringen. Nieuw dit jaar wordt het spookhuis Obscura.

 

Halloween voor het hele gezin

Vanaf 13 oktober 2023 wordt het weer griezelig in Gröna Lund, want dan begint het Halloweenseizoen. Halloween is een echt familie evenement geworden. Daarom heeft Gröna Lund dit jaar iets nieuws voor kinderen overdag.

In de kinderzone worden attracties in een griezelig jasje gestopt, je kan wandelt er tussen de pompoenen en spinnenwebben, ontmoet onze grappige heksen en je kunt er een warme chocolademelk of koffie drinken. Verder is er voor de jongste bezoekers een nieuwe, aangepaste Halloween ervaring.

 

Häxan-Magiska-Stig

Op het magische pad woont de heks Ofelia en haar beste vrienden Grums en Glims. De vrienden hebben hulp nodig van de jonge avonturiers om de ingrediënten te vinden voor een magisch drankje die ze ergens tussen de pompoengewassen, de oevers van de rivier of tussen de maïs heeft verloren…

 

De enge zone

Tijdens Halloween verandert het “Grote District” in je ergste nachtmerrie! Er lopen allerlei enge wezens door het park, die je kunnen verrassen wanneer je het het minst verwacht… Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de echte dapperen de horrorhuizen binnengaan en oog in oog komen te staan ​​met angstaanjagende clowns en sekteleiders.

 

NIEUW: Obscura

Wie zich in Obscura waagt zal opgesloten worden in een totale duisternis, waarin je ergste nachtmerries werkelijkheid worden. Terwijl de zware stalen deuren achter je dichtslaan, word je onderdeel van een gruwelijk verhaal, gedreven door je diepste angsten – allemaal geregisseerd door het meisje Obscura.

 

Sekten

In een verlaten huis vinden mysterieuze offerrituelen plaats om de machten van de duisternis op te roepen.

 

Skeppet

Betreed een oosters schip, met een duizend jaar oude vloek.

 

Olustiga Huset

Lustiga Huset is overgenomen door een moorddadig clownsgroep.

 

House of Even Worse Nightmares

Het vaste spookhuis House of Nightmares wordt nog enger.

 

Horrorparade

Tijdens de dag trekt een horrorparade vol kwaadaardige wezens door het park.

 

Twee dagdelen

Wie tickets wil moet deze op voorhand kopen op de website van het park, want de plaatsen zijn beperkt. De dagen zijn opgedeeld in twee delen, je kunt kiezen voor een bezoek in de ochtendsessie (10.00-15.30) of de middagsessie (16.30-22.00). Het programma is telkens hetzelfde.

 

Bron en foto: Gröna Lund