Fotoalbum: West-Amerika trip: Orange County Fair – Costa Mesa – juli 2023

In juli trokken Themeparkfreaks Laura, Lennert, Rik en Jonathan eropuit naar het westen van Amerika waar ze 3 weken lang zouden toeren door het land. We bezochten heel wat bijzondere plaatsen en we delen dan ook graag de foto’s van onze reis en delen kort onze belangrijkste ervaringen.

 

De Orange County Fair in Costa Mesa werd dit jaar gehouden van 14 juli tot en met 13 augustus. Maar liefst 5 rollercoasters waren hier aanwezig waaronder de gloednieuwe Raptor! Al is gloednieuw misschien de verkeerde term, want de fabrikant die deze baan gebouwd heeft bestaat sinds 1993 niet meer. Het moet dus om een tweedehands exemplaar gaan, al was dat er niet aan te zien. Alle rollercoasters hier waren voorzien door Ray Cammack Shows. In tegenstelling tot op de andere kermissen die we deze reis al gedaan hadden en die nog op de planning stonden, mochten we hier wel op alle achtbanen, zelfs de kleintjes. Yes!

Er stonden drie grote achtbanen. Galaxy Coaster is een zyklon. Crazy Coaster is een spinning wild mouse. De meest speciale is de nieuwe Raptor. Dit is een Hurricane van S.D.C., een zeer tof achtbaan model met enkele scherpe en steile drops! De andere twee achtbanen waren de big apple Wacky Worm en de Little Dipper Roller Coaster, een ovaaltje.